Bjuder på en gullig godnattbild


I never gave you a reason to hate me

Förlåt för så dålig uppdatering! Men har varit iväg nu efter skolan varje dag. Var i stan igår och var väldigt deppig och trött på allt också, därav ingen uppdatering. Idag var jag och Julia på gymmet, blir nog likadant imorgon. Dessutom har jag inte så mycket att skriva om nu på vardagar så kommer nog mest bli bilder på vardagarna. Nu ska jag snart äta middag sen plugga, måste verkligen det! Skjuter bara fram allting men nu jävlar!!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Fick bara den låten på huvudet..
Vaknade imorse och frös ihjäl så det fick bli tjocktröja idag. Men när jag sen väl kommit ut var det inte lika kallt, wiho våren har kommit!!
Efter skolan stack jag ner till stan en runda med Ijda och Julia, hämtade Mange makers biljetterna till strandbaden. Sen satte oss jag och Ijda och åt dessa roliga kakor under, skumma men faktiskt goda. Nu: äta, fylla i matriser, kolla BB!


Då var äntligen resan bokad

OGEna6 on Make A Gif, Animated Gifs

Mitt lov såg bland annat ut såhär


Inte den roligaste dagen på veckan

1. Städa
2. Plugga
3. Ta fram kläder
4. Packa gympa
5. Äta middag
5. Duscha
7. Film/Tv
8. Big Brother!
9. Sova
Märks att lovet är slut när man måste börja plugga igen..blöö!
Efter detta tycker jag faktiskt att jag är värd en god middag, ska nog be mamma köpa mc mat!

"kollar" melo med Ijda


FREDAG

Har haft/har en mysig fredag men fina vänner. Vaknade åtta för att sticka till gymmet och dansa kangoo jump, dessa roliga skor, skitkul! Sen stack jag hem och chillade lite tills halv sex. Då mötte jag upp Ijda i stan och vi gick och åt sushi (första gången) faktiskt gott. Nu sitter vi hos mig och äter chokladmousse och kollar på scary micke med Linus som sällskap, MYS!


Enjoy the little things

Har det mysigt hemma hos Ijda med vars en Ben & Jerry's och massa film. Just nu kollar vi på BB och innan såg vi en skräckfilm, The hunting connecticut, baserad på en sann historia, fattade inte helt men klart värt att se!
Sen blir det väl bara mer film och mys!


Utrensning och städning pågår, BRB


Mot stan för att kolla bio med mamma


Heeeeelt onödigt men läs ändå

Hade inte tid med att blogga igår skriver lite nu. Igår gick jag upp ÅTTA för att sticka till gymmet med Julia och dansa zumba. Ja, och det var ju kul..det slutade med att vi gymmade vanligt i stället. Kom hem där Ijda och Lizette låg och sov så gjorde lite tonfisksallad och sen när dom kom ner kollade vi BB. Lizzan fick sticka hem vid fyra för idag åker hon till Stockholm *ledsen min* så hon var tvungen att packa. Jag och Ijda stack hem till henne och åt middag och efterrätt. Sen kom Tim och Sebbe sen körde vi in till stan. Träffade Julia och Zebbe en stund också, trevligt trevligt! Sen var vi bara inne hos Tim och chillade. Sen Körde jag och Ijda hem till henne och sov där. MYS!

Let's go

Drar till gymmet nu med Julia. Inte för att gymma utan för att vi ska dansa, kulkul! Ijda och Lizzan ligger och sover i min säng så jag hoppas dom inte välter mitt hus när jag är borta (tror inte ens dom har vaknat när jag kommer tillbaka) men ändå!


CamWow är väldigt underhållande


Kladdkaka!

Kollar BB med Ijda och väntar på att kladdkakan ska svalna, snacka om att det luktar gott! Vi gjorde vårt lilla egna recept med digestive kex som ströbröd och mariannechokladbitar i.
Ijda stannar hos mig inatt så ikväll träffar vi Lizette nu innan hon åker till Stockholm, får se vad vi hittar på. Nej nu blir det kladdkaka!


Natti natti


Fel håll - inlägg från mobilen - smidigt! ↓ ↓ ↓

...

Tack för att du finns! - Ijda Rosén


you.me.us.we.togheter.alone.forever

I say i'm over you, but yet, i still search for quotes which remind me of us

Godmorgon söndag

Tänker inte göra så mycket idag, eller inte träffa någon i alla fall. Ska städa, plugga (hemkunskap som vi fick över lovet, annars hell no!!) och bara allmänt ta det lugnt. Big Brother börjar ikväll också så det är ett måste! Nu: film!


Lördag

Min lördagskväll kommer tillbringas med mina tjejer, melodifestivalen och annat mys.


Mysig dag i Malmö

Har haft en mysig dag med mamma i Malmö idag. Försökte blogga innan men såklart funkade inte det. Men nu är jag hemma i alla fall, visar kanske imorgon vad jag köpte. För nu ska jag ut och träffa Ijda och Lizette, sen sover Ijda hos mig. Ha en bra kväll. PUSS


SPORTLOV!

äääntligen är det lov! Eller det börjar ju på måndag men vi är lediga imorgon, superskönt. Imorgon åker min bror till Frankrike så då slipper man honom i en vecka, han är som en extrapappa...
Gick med Ijda till Lidl och köpte tuggummi, inte vilka som helst ska jag säga er. Och eftersom det stormsnöar såg jag ut såhär..


Nobody knows

Käkar hemmabakade maränger med Lykke och väntar på att glee ska börja. Innan var vi i stan, såg teater så gick en runda efter det. Smakade även sushi för andra gången, skiitgott ju!!
Imorgon har vi stoppdag, vilket innebär inga lektioner, så ska dansa hela dagen. På fredag är jag ledig så då åker jag och mamma in till Malmö och kollar runt lite, alltid mysigt. Nej, nu ska jag och Lykke sätta oss framför tvn. PUSS


Ansökan om gymnasieval - check

Då har även jag gjort det förbaskade valet! Var inte säker på inriktningen men det får bli som det blir, vill helst gå på SSG också och inte sunds. I vilket fall som helst så kan man ändra det i april så det är inte så viktigt, men det är skönt att ha klickat ok på den knappen så jag kan slippa tänka mer nu, känns rätt bra ändå!


Simply the best, fuck the rest

Försökte blogga hela dagen i skolan men inte ville den som jag ville, jävla bloggappen!!
Alla hjärtans dag idag då. Har faktiskt varit glad även fast jag är forever alone..
Men vi fick våra efterlängtade skoltröjor idag! Trodde faktiskt att dom skulle bli fulare än vad dom
blev så det var ju bra.
Efter skolan stack jag, Ijda och Lizette till stan. När Lizette stuckit satte jag och Ijda oss på donken (oj
så längesen man sa så, haha!) och sen kom även Anton. Så nu har jag precis kommit hem och då låg
detta på bordet, taaaack mamma! Någon som tänker på mig i alla fall, hihi!

<3 Vila i frid fina Walle!


Sundaaay

Vaknade hos Ijda med henne och Julia. Stack tidigt från henne till gymmet med Julia,
vårt nya liv nu vet ni!
Fick även med mig mina efterlängtade vantar och min tröja och mina två mjukisbyxor från Ijda, man vet aldrig vad man kan hitta i hennes garderob alltså..
Nu ska jag ner och äta gott och senare mot kvällen blir det nog film och lite läxa! PUSS

.


Snabbt

Sticker med Ijda en runda till stan nu. Senare ikväll möter vi upp Lizette och Julia där och handlar godis, sen vidare hem till Ijda. Stannar hos Ijda hela kvällen/natten och bara har det mysigt, käka pizza, godis, kolla film och lite annat!

Min fredag


Nu börjar jag och Julia vårt nyttiga liv, efter helgen..

Hade sjukt kul igår när vi hade snöbollskrig, eller lagom..blev mulad sådär en åtta gånger! Och sen när vi kom till gymmet skulle dom fota oss, med smink i heela huvet!! Snyggt..


Snööö är kul, ändå

Har precis slutat. Ska hem till mig med Julia nu och sen till huses där ijda, Lykke och Anton också är. Sen ska vi leka i snön, haha! Åka pulka på sopsäckar, ändå kul..
Vid sex sticker jag och Julia till gymmet så det blir nog inte mer uppdatering idag.


Experimenterade lite

Hemma från öppet hus nu. Ja, detta var vad jag, Ijda och Lizette gjorde i tre timmar.. haha men riktigt kul hade vi ändå!

Öppet hus

Sitter hemma hos mig och käkar choklad med ijda nu. Vid halv fem ska vi till skolan igen på öppet hus, ska göra några experiment för femmorna, mest för att vi blir lediga fredagen innan lovet!


Då var första nationella provet avklarat

Hade det första nationella provet i Svenska idag, kul att jag inte hann med allt..men annars var det
hyfsat enkelt. Nu tänkte jag ta mig en varm dusch sedan lite te och plugga lite.

awe söta sak...


Min nya bästavän


Lycka är... GODIS!

Har inte ätit lösgodis på evigheter! Så nu sitter jag och Lykke med vars en påse och gör oss redo för en lång och mysig film/tv kväll. Var på Ikea efter skolan med pappa och köpte ny säng, happyface! Så ni får se hur den ser ut imorrn. Ha en bra fredagskväll!


Chillar på matten


det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Har inte haft någon blogglust idag, men tänkte faktiskt ändå lägga in ett inlägg i skolan men blogg.se appen funkade inte så det blev inte så. Efter skolan stack jag hem till Lykke och tränade lite och dansade, sjuuukt roligt! Sen köpte vi kebabrulle...inte lika bra. Nu har jag dushcat, ätit och tänkte sätta mig och läsa genom fysiken, prov imorrn! Sen ska jag sova, Godnatt!

Studiedag

1 februari idag då. Tycker värmen borde komma nu..
Har i alla fall haft studiedag idag. Har inte haft något speciellt att göra idag så var bara hemma och tog det lugnt. Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det mat och lite läxor!


RSS 2.0