look into my heart and you'll find love

Nu har jag precis duschat och ska gå ner och äta sen sova! ska cykla med Olivia imorgon till skolan så måste nog snabba mig lite då ;o haha men imorgonbitti kan jag visa er hur jag sminkar mig, för er som bryr sig (a)

översöt ida efter duschen

don't try to tell me your sorry, cause I don't care

hejsvejs, nu är jag tillbaka igen, vet att ni har saknat mig..
Världens tråkigaste väder ute idag & klart att vi då ska ha gympa -.-' fick iaf låna min lärares jacka!! (Y) hehe. Efter skolan kom Julia, Olivia och Sebbe hem till mig och vi "gjorde" läxan.
Jag och Olivia
Dagens Outfit & Facelook!
Blus - vero moda, Leggings - h&m, armband - Lindex, Jet Set klocka - Ur & Pen
foundation, mascara, kajal.. thats it!

bloggpaus?

nu tar jag en liten "bloggpaus" eller jag kommer blogga när jag hinner för jag har så sjukt mycket läxor känns det som, & det suuuuger!! :( så ha det bra!!

i want you to look into my eyes and smile at me again like you did before

heyy, sitter och "gör" läxan.. fast egentligen leker jag med min web på min nya dator, en MacBook har jag glömt att säga (i) hehe.
nu ska jag snart in i duschen, ska även tvätta mitt löshår om ni ville veta sen ska jag fixa lite för imorgon, nog om ointressanta saker!
här är några finfina bilder jag fotade mest för jag är uttråkad (a)
kan man vara sötare??
nyköpt ring från lindex

@ ijdas place

sorry att jag inte har uppdaterat så mycket men som jag sa innan så är min dator isönder :( men har köpt en ny nu (a) visar den sen! nu är jag hos ijda och tillbringar min natt här, juste vi har precis sett snövit och dom sju dvärgarna (a) hihi
förresten, tack för kvällen igår alla: ijda, olivia, julia, tim, linus, sebbe och hugo! 
jaja mer update imorrn för nu ska vi kolla film.. pusss
hands up motherfucker!! mohahah
på tal om bilden, vi ska kolla skräckfilm nu..hehe

katastrooof....

..eftersom min dator är isönder :( paaanik! så det innebär att jag inte kommer blogga lika mycket, iaf inte med bilder men ni får stå ut ett tag! har nyss varit ute och sprungit och tränat lite med pontus och olivia..känner mig riktigt grym, haha! men nu ska jag sova. Godnatt!!
Imorgon har jag matteprov, vilket inte kommer gå så bra eftersom jag är så smart och inte pluggar (i) hihi men efter skolan följer ijda med mig hem och senare sticker vi ut och träffar lite andra roliga people.

smurfar kan rocka


Sitter just nu i skolan, vi har tyska och rockar med smurfarna! Ville bara säga det, och ida är rätt bra på att rocka hon med! / Ebba! (www.ebbafredrika.blogg.se)

våååår

såååå härligt väder idag, känns verkligen som vår nu
har nyss kommit hem från stan, var och shoppade med mamsiii och fick med mig en jacka och en blus hem. nu ska jag ner och kolla på halv åtta hos mig och senare blir det desperate housewives så blir inte mer update idag pusss
skinnjacka
vero moda 599:-
blus 
vero moda 299:-

You stole my heart and you're the one to blame

har inte hunnit blogga idag så det får bli ett kort nu. Det har varit en rätt stressig dag, först skola, sen hem och äta, göra läxan, direkt efter det vid ungefär sju drog jag ut och sprang med olivia, ebba och pontus. respekt!! känner mig riktigt duktig nu haha, sprang till ungefär åtta så fick springa hem för att inte missa top model.
har nyss duschat och nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla tv så hörs vi imorgon! 

måste bara visa mina fina diamant mobilsmycke något som jag köpte i hörby! 
har även diamanter där fram men lite svårt att fota det med mobilen (i)

You stole my heart and you're the one to blame

har inte hunnit blogga idag så det får bli ett kort nu. Det har varit en rätt stressig dag, först skola, sen hem och äta, göra läxan, direkt efter det vid ungefär sju drog jag ut och sprang med olivia, ebba och pontus. respekt!! känner mig riktigt duktig nu haha, sprang till ungefär åtta så fick springa hem för att inte missa top model.
har nyss duschat och nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla tv så hörs vi imorgon! 

måste bara visa mina fina diamant mobilsmycke något som jag köpte i hörby! 
har även diamanter där fram men lite svårt att fota det med mobilen (i) 


I can't prove how much i love you

Igår kom vi hit till ijdas mormor i hörby, måste bara säga att här är jätte mysigt och väldigt kul :) just nu sitter jag och ijda här med världens sötaste katt och myser...imorgon åker vi hem igen så uppdaterar kanske fler bilder då om vi har fotat några. men det tror jag inte för vi är i stort sett utan smink hela tiden! men nu måste jag dra, ska ner och äta efterrätt..puss
såhär fina är jag och ijda utan smink och ofixat hår!!

mot hörby

kommer tillbringa min helg i hörby hos hennes mormor med ijda så det kanske inte kommer bli så mycket uppdatering.. men lägger in lite bilder när jag kommer hem. nej nu ska jag väcka ijda som har somnat -.-' och sen måste jag packa! puss

you're out of my life

det är inte så mycket som händer nu eftersom det är bara skola och läxor men snart är det helg (y) härligt! 
iaf nu ska jag rensa min garderob (om jag orkar) och fixa lite på mitt rum så det blir helt klart, har ju lovat att ni ska få se mitt rum men det får ni vänta med tills det är helt klart! uppdaterar senare..puss

SO = Sånt Onödigt

kom hem från skolan för drygt två och en halv timme sen och just nu sitter jag och äter en semla och pluggar SO eftersom mitt och ijdas arbete ska lämnas in på fredag och vi har a lot to do! Juste, vi fick tillbaka ett prov i Tyska och fick MVG på det :D glad ida hihih.
såhär såg jag ut idag.vääldigt tråkig outfit men jag orkar inte ta på mig något annat och tycker det är roligare med kläder och sånt på sommaren som jag längtar till såååååååhär mycket!

don't think you can treat me like shit

nu sitter jag och äter glass..mummms och kollar på top model (Y)
skoldagen idag var väl helt okej, gick ganska fort även fast vi slutade halv fyra och har alltid lika kul med min älskling ijda. nej nu har jag inte så mycket mer att säga så ha det bäst! pusss

söndag = chill

nu har jag precis kommit hem från ijda och min pappa är precis klar med mitt nya rum (lägger in bilder på det sen) men nu ska jag fixa lite saker och sen ska jag ta mig en varm dusch, eller kanske ett bad? ääh får se sen men annars har det bara varit chill hela dagen och sen blir det <3solsidan! pussss

myskväll

bilder från igår med mina fina vänner:

Ny blogg

hej! hade tänkt börja blogga eftersom ijda tvingar mig.. har haft en blogg innan men har inte använt den.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0